Dansk Industri Kompensering

Ingeniørvirksomhed med speciale i fasekompensering

Vi hedder Bruno Nielsen og Morten Larsen og sammen ejer og driver vi virksomheden Dansk Industri Kompensering ApS. Vi er en handels- og ingeniørvirksomhed, der som de eneste i Danmark er specialiseret inden for fasekompensering.

Dansk Industri Kompensering er en familievirksomhed, som blev stiftet af vores far tilbage i 1991. I 2008 overtog vi familieforetagendet, og har siden da drevet virksomheden i Hadsten. Vi er en lille virksomhed med i alt fire ansatte, som alle har en uddannelse inden for elbranchen. Vi har derfor en stor viden inden for elinstallationer, som sikrer dig en professionel service og rådgivning.

Hos Dansk Industri Kompensering beskæftiger vi os primært med fasekompensering og forsyningskvalitet/netkvalitet og tilbyder i den forbindelse levering af fasekompenseringsanlæg og aktiv filter til forbedring af elforsyningskvaliteten hos virksomheder.

Vi dækker hele landet og opererer hovedsageligt nationalt, men har også gennem samarbejdspartnere leveret fasekompenseringsløsninger til internationale projekter.

Vi har en høj faglighed og stor ekspertise inden for fasekompensering

Hos Dansk Industri Kompensering har vi en stor faglig ekspertise og en faglig stolthed. Vi ved, hvad det er vi laver, og vi ved, at vi er dygtige til det. Det betyder blandt andet også, at vi altid yder en høj service og leverer professionelle løsninger til alle vores erhvervskunder.

Vores mål er at levere kvalitetsløsninger, som gør en forskel for virksomheden i form af bedre netkvalitet og færre driftsproblemer. Derfor tilbyder vi installation af aktiv filter og fører et bredt udvalg af fasekompenseringsanlæg. Har din virksomhed brug for et specialbygget kondensatoranlæg, kan vi også lave specialløsninger, der er tilpasset lige præcis din virksomheds ønsker og behov.

Vi tilbyder desuden at foretage målinger af virksomhedens el- og energiforbrug, der kan bruges til at finde frem til, hvilke løsninger der kan implementeres for at energioptimere installationerne og sikre en optimal drift. Mangler du en samarbejdspartner til selve installationen, kan vi også være behjælpelige. Gennem vores samarbejdspartner Strøm El kan du få hjælp til installation af dit fasekompenseringsanlæg.

Hos Dansk Industri Kompensering har vi således en stor ekspertise og flere års erfaring med både fasekompensering og aktiv filter til energioptimering i virksomheden. Når du vælger os som leverandør, er du derfor garanteret en professionel løsning, der passer til din virksomheds behov, og som sikrer dig færre netværks- og driftsproblemer.

Vi hjælper virksomheder med at få en bedre strømkvalitet

Mange virksomheder ønsker at forbedre deres strømkvalitet, og vi har derfor mange forskellige erhvervskunder lige fra den lille maskinvirksomhed til større virksomheder. Vi hjælper både sygehuse, lufthavne, administrationsbygninger, produktionsvirksomheder og industrivirksomheder med fasekompensering og installation af aktiv filter til at forbedre elforsyningskvaliteten og mindske belastningen på elnettet.

Dette hjælper virksomheden til at få en bedre netkvalitet, som kan mindske belastningen og forlænge levetiden på installationerne, reducere risikoen for produktionsstop og nedbrud, og samtidig give virksomheden besparelser på elforbruget.

Har din virksomhed brug for hjælp til fasekompensering eller forbedring af forsyningskvaliteten, står vi således klar til at hjælpe. Hos os er du garanteret en samarbejdspartner med en høj faglighed, der sikrer dig et professionelt udført arbejde. Vi sætter en ære i et levere kvalitetsløsninger, der gør en forskel, og som kan være med til at sikre en bedre strømkvalitet og dermed en uproblematisk drift.