Kontakt Dansk Industri Kompensering

Leverandør af fasekompenseringsanlæg og aktiv filter

 

Hos Dansk Industri Kompensering er du garanteret en professionel leverandør og en samarbejdspartner med en høj faglighed og en stor ekspertise inden for løsninger til optimering af virksomhedens energiforbrug. Vi er særligt specialiserede inden for fasekompensering og forbedring af virksomhedens netkvalitet, og kan i den forbindelse tilbyde installation af fasekompenseringsanlæg og aktiv filter.

Begge løsninger kan reducere nogle af de udfordringer, som mange virksomheder oplever, når der bruges strøm til store industrimaskiner eller netværksinstallationer, herunder store belastninger på installationerne og driftsforstyrrelser.

Med vores mange års erfaring er du sikret en høj service og professionel vejledning. Vi foretager desuden målinger af virksomhedens elforbrug samt foretager serviceeftersyn, der sikrer, at du har den mest optimale løsning til din virksomhed.

Vil du mindske elforbruget i virksomheden og samtidig øge kvaliteten og udnyttelsen af din elforsyning? Kontakt os i dag på 86 98 93 26 eller udfyld vores kontaktformular nederst på siden, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for energioptimering af installationerne i din virksomhed.